Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

22 december 2022

Carnaval 2023 inspiratie: ga terug in de tijd

Ben je er al klaar voor? Over niet al te lang is het dan eindelijk weer zover, carnaval 2023 staat alweer voor de deur! Hoog tijd dus om eens goed na te gaan denken over welke outfit of outfits jij dit jaar in zult gaan zetten om weer de ster van het grote verkleedfeest te zijn! Het is natuurlijk de afgelopen jaren een hoop gedoe geweest rondom carnaval, dus daarom kunnen we ons voorstellen dat het bedenken van carnavalsoutfits niet het eerste is waar je je mee bezig hebt gehouden. Speciaal voor jou daarom deze blog waarin we je voorzien van de nodige inspiratie om tot de perfecte outfit te komen! Dus ga mee terug in de tijd voor de beste inspiratie voor jouw look voor de carnaval van 2023! We gaan langs de jaren ‘50, ‘60, ‘70 en ‘80 en scoren daar de beste looks voor de ultieme carnavalslook voor 2023!

50’s grease

Wie de jaren ‘50 zegt, zegt Grease! Deze blockbuster met John Travolta en Olivia Newton John in de hoofdrol als Danny en Sandy is het beeld van de jaren ‘50 in de Verenigde Staten. Met de outfits en accessoires van Partywinkel.be ga jij deze carnaval door het leven als Sandy of Danny, en zul je iedereen versteld doen staan met je dans moves!

50’s grease look voor heren

Wie Grease zegt, zegt John Travolta. In de film Danny Zuko, speelt John Travolta de charmante lieve charmeur die ook een bad ass vrouwenversierder is. Kies jij voor de look met vetkuif, kammetje en leren jas of ga je voor de disco look en doe jij alle vrouwen versteld staan met je ultieme disco moves? Bekijk hier de 50’s & Grease kostuums voor mannen.

50’s grease look voor dames

Gaan de mannen als Danny Zuko, dan gaan de dames als Sandy! De lieftallige Sandy met haar kenmerkende jaren ‘50 look en haar prachtige dansmoves! We hebben bij Partywinkel.be verschillende outfits in het assortiment waarmee jij de perfecte Sandy bent, maar je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om samen met je vriendinnen als ‘The Pink Ladies’ verkleed te gaan! Bekijk hier de 50’s & Grease kostuums voor vrouwen.

60’s hippie

De jaren ‘60. Velen kijken er nog vol weemoed naar terug. Het moet bijzonder zijn geweest jong te zijn in deze tijd waarin vrijheid en liefde zo gevierd werden. Het was natuurlijk ook de ultieme tijd om een goed feestje te vieren. En daarom is een jaren ‘60 hippie outfit misschien wel de ideale look voor jouw carnavalsoutfit! Met deze look zeg je liefde, vrijheid en lekker genieten van het leven en de liefde!

60’s hippie look voor heren

Ga je voor de 60’s hippie look voor heren, dan hebben we bij Partywinkel.be een flink aanbod aan prachtige complete hippie outfits voor je klaar staan. Komt John Lennon daar nou binnen lopen? Met lang haar, een bandana en zo’n kenmerkend hippie brilletje aangevuld met relaxte en kleurrijke kleding die liefde uitstraalt kan jouw carnaval 2023 alleen maar heel gezellig gaan worden. Peace!

60’s hippie look voor dames

De 60’s hippie look voor dames. Bloemen in je haar, peace ketting om, een kleurrijk bloemenjurkje, of misschien toch die waanzinnige flare broek! Met ons brede assortiment aan 60’s outfits voor dames maak jij moeiteloos de ultieme hippie look compleet! Carnaval 2023 staat helemaal in het teken van peace en love zodra jij de zaal binnen komt lopen!

70’s disco

De jaren ‘70 zijn natuurlijk onlosmakelijk verbonden met de intrede van de disco! De 70’s disco outfit is dan ook een ware carnavals klassieker vanwege haar verbondenheid met dansen en feestvieren. Bij Partywinkel.be hebben we alles wat jij nodig hebt om een verbluffende disco outfit neer te zetten die alle verwachtingen overtreft! Disco Fever!

70’s disco look voor heren

De 70’s disco look voor mannen? Denk aan glitterpakken, flarebroeken (die met die wijde pijpen), hemden met franjes, glitterboots met hoge hakken (ja ook voor mannen!). Ook hebben we een aantal zeer herkenbare That 70’s show outfits in ons ruime 70’s disco assortiment! Hey man! Voor welke look ga jij?

70’s disco look voor dames

Ook voor de dames is het tijdperk van de disco het tijdperk van glitter, flarebroeken en natuurlijk de typerende outfits die we nog kennen van tv-programma’s als de That ‘70’s show! Dus ga jij voor Glitter en Glamour disco of de typische jaren ‘70 patronen en bruintinten? Bij Partywinkel.be hebben we alle jaren ‘70 outfits die je maar kunt bedenken!

 

80’s neon

I was born in the eighties, the eighties! Kan jij het zeggen? De kleurrijke jaren ‘80 zijn herkenbaar aan de felle kleuren en trainingspakken. De perfecte look dus voor een feestje waar je graag op wil vallen met jouw outfit! Bij Partywinkel.be vind je een breed aanbod aan perfecte jaren ‘80 neon outfits om jouw carnaval tot een flitsend feest te maken!

80’s neon voor heren

De jaren ‘80 man moet een heerlijk leven gehad hebben. De hele dag een beetje rondlopen met een fout en fel gekleurd trainingspak aan en een zweetband in je haar. En natuurlijk vooral je snor laten staan! Scoor een prachtig trainingspak, daarbij een mooie langharige pruik en een heerlijk snorretje, en jouw jaren 80 neon look is helemaal compleet! Bekijk hier de jaren ’80 outfits voor heren.

80’s neon voor dames

Carnaval gaat natuurlijk eigenlijk maar om een ding: lol maken! En dat Girls just wanna have fun, weten we dankzij Cindy Lauper en haar ultieme jaren ‘80 anthem. Ga voor de Girls Just wanna have fun look dit jaar en scoor een prachtige jaren ‘80 outfit. Een felle neon outfit en een zonnebril op, misschien nog wat roze beenwarmers erbij en je bent er klaar voor! Bekijk hier de jaren ’80 outfits voor heren.