Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

1 november 2022

De tofste carnavaloutfits voor Carnaval 2023

Alaaff. De 11de van de 11de komt er weer aan. Dus het aftellen naar Carnaval 2023 kan beginnen. Ben je dit jaar nét niet gekroond tot Prins of Koningin Carnaval, of heb je nog wel ergens een verpleegsterskostuum liggen van een paar jaar geleden, maar kunnen je vrienden je er inmiddels in uittekenen, dan is het de hoogste tijd om opzoek te gaan naar een goede outfit.

Opvallen tussen al het Carnavalgeweld en een keuze maken uit al die opties kan best een flinke opgave zijn. Daarom bieden wij eerste hulp bij keuzestress. We hebben alvast een paar favorieten van onze ‘ervaringsdeskundigen’ voor je op een rijtje gezet. Holadijee doe er je voordeel mee, laat dat paard in de gang staan en trek één van deze kekke pakkies aan. In de volgende carnavalskostuums mag jij zeker gezien worden komende Carnaval.

Met het Gladiator kostuum voor heren en dames, betreed jij de arena in stijl. Alle ogen op jouw gericht en duimpjes omhoog.

Met het ninja kostuum voor dames gooi je al je wapens in de strijd. In dit zwarte pak met rode ninjalinten, voel je je stoer en vrouwelijk tegelijk. En natuurlijk is het ninjapak helemaal berekent op alle soepele dansmoves die jij tijdens Carnaval maakt. Wees iedereen te vlug af en bestel meteen:

Ga voor de winst met het Cheerleader kostuum USA. Cheerleaders have more fun. Ben jij de positivo van de groep of heb je altijd al eens in de huid van een cheerleader uit je favoriete Highschoolfilm willen kruipen? Klik snel op de link met je Spiritfingers. Hier wordt iedereen blij van. We hebben de C.., we hebben de A.. we hebben de R.. Car-naval kan beginnen.

Met het Schotste kilt kostuum ben je in één keer helemaal klaar om op stap te gaan met de hele Clan tijdens Carnaval. Met allemaal hetzelfde pak aan raak je elkaar ook niet snel kwijt in het feestgedruis. Bestel meteen en zorg dat je die stijlvolle Schotse ruit in huis hebt. Jij bent er klaar voor. Laat Carnaval 2023 maar komen. Freedommm.

trainingspak ‘80’s. Houd jij wel van de retro 80’s vibe? Dan is het 80’s trainingspak, beschikbaar voor dames en heren, misschien wel helemaal wat jij zoekt. De felle kleuren en unieke motiefjes zijn helemaal op hun plek tijdens carnaval. Met een paar goede accessoires zoals grote oorringen, een zonnebril of een fannypack bén jij die vibe. Get in tot he groove en haal je eighties outfit nu in huis.

Ben jij al in de stemming na deze outfit-inspiratie? Wij hebben de carnavalskrakers al aanstaan. Toch nog niet helemaal jouw ideale kostuum gevonden? Kijk rustig verder op onze website voor nog veel ideeën. Wij kunnen niet wachten tot februari!