Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

3 april 2023

De vrolijkste uitdeelcadeaus voor op een kinderverjaardag

Het uitdelen van cadeautjes aan gasten tijdens feestelijke gelegenheden is een eeuwenoude traditie. In veel culturen werden vroeger al kleine zakjes met snoep of andere kleine cadeautjes uitgedeeld aan kinderen tijdens religieuze feesten of andere feestelijke gelegenheden. Ook in Nederland is het uitdelen van cadeautjes aan gasten tijdens feesten al lange tijd een traditie. Als je wel eens te gast bent geweest op een bruiloft, heb je aan het einde van de avond wellicht een klein zakje met snoepjes (traditioneel waren dit meestal zogeheten “bruidssuikers”) meegekregen. Uitdeelzakjes of goodiebags kom je ook regelmatig tegen na een evenement als bedankje voor je aanwezigheid, soms met wat lekkers of iets praktisch. Maar in dit artikel hebben we het over degenen met de kleinste handjes die graag een aantal kleine, toffe cadeautjes mee krijgen na een kinderverjaardag.

Onze top uitdeelcadeaus op een kinderverjaardag

  1. De bellenblaas is altijd een succes bij kinderen. Het is leuk om te doen en de kinderen kunnen er urenlang plezier aan beleven. Bij Partywinkel.be hebben we bellenblaas in verschillende kleuren. Het is ook makkelijk en je hebt er geen briljante vaardigheden voor nodig. Kun je een stokje vasthouden en voorzichtig blazen? Top!
  2. Mini spelletjes zijn een ideaal uitdeelcadeau voor kinderen. Niet alleen omdat het een leuke herinnering is aan een geslaagd feestje, maar je kind kan zich er lekker mee vermaken. Denk bijvoorbeeld aan schuifpuzzels, zoals boter kaas en eieren. Ook een jojo, een tolletje of ander klein speeltje is een goede optie .
  3. Speelgoedpoppetjes zijn altijd een goed idee als uitdeelcadeau. Kinderen zijn er dol op en het is ook nog eens leuk om ze te verzamelen. We hebben ze in allerlei thema’s (zodat ze ook nog eens goed bij het thema van je kinderverjaardag passen), zoals eenhoorns, dinosaurussen (vet cool!), kikkers of paarden. Het voordeel van speelgoedpoppetjes is dat ze niet veel ruimte innemen en dat de kinderen ze makkelijk kunnen meenemen naar huis.
  4. Creatieve cadeautjes, zoals een liniaal met tekenvormen ,een setje waskrijtjes of een leuk notitieblokje in de vorm van een slipper. Zo stimuleer je de kinderen om hun handen te gebruiken. Tekenen en vormpjes maken bevordert de fijne motoriek en geeft de creativiteit een boost.

Met weinig moeite een geslaagd kinderfeestje!

Je hoeft met het uitdelen van de cadeautjes niet per se te wachten tot het feestje is afgelopen. Je kunt een onderdeel maken van de dag. Hoe je dat doet? Afhankelijk van het thema en de leeftijd van de kinderen kun je ze gebruiken bij een speurtocht, schatzoeken, een quiz of bingo (bingo? Ja, echt!)

Denk eraan dat je uitdeelcadeautjes kiest die passen bij de leeftijd van de kinderen en het (eventuele) thema van het feest. Dol op voetbal? Een piratenthema? Partywinkel.be heeft voor ieder thema en iedere leeftijdsklasse.

Je vindt de leukste uitdeelcadeautjes op Partywinkel.be

Hopelijk hebben we je kunnen inspireren met deze tips voor leuke uitdeelcadeaus. Vergeet niet om de cadeautjes op een leuke en feestelijke manier in te pakken, bijvoorbeeld in een mooi uitdeelzakje.

Zo maak je de verrassing helemaal af! Bij Partywinkel.be vind je een brede selectie aan feestartikelen en uitdeelcadeautjes voor kinderverjaardagen. Scroll eens langs de artikelen en laat je inspireren. Veel plezier met het organiseren van de verjaardag van je kind!