Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

31 maart 2022

Een verjaardag vieren met feestelijk thema

Ben jij of ken jij iemand die binnenkort jarig is? Dan mag dat uiteraard niet onopgemerkt voorbij worden laten gaan. Het is tenslotte maar één keer per jaar dat het gevierd kan worden! Daarnaast zijn de maatregelen komen te vervallen en kun je ook weer een gezellige verjaardag organiseren zonder al te veel zorgen. Grijp daarom je kans en pak weer eens flink uit! Natuurlijk helpt een lekker drankje om in de juiste verjaardag stemming te komen, maar wat de avond maakt of breekt is de juiste verjaardag versiering. Kom daarom van de stoffige bank en laat zien wie de grootste gangmaker is! Vind hier inspirerende tips voor feestelijke thema’s. 

Leeftijd versiering

Heeft de jarige een speciale leeftijd bereikt? Dan ligt het natuurlijke voor de hand om de verjaardag in de bereikte leeftijd te versieren. Een goed voorbeeld is als iemand 50 jaar is geworden. Wordt de verjaardag op locatie gevierd of thuis? Zorg er voor dat zowel binnen als buiten 50 jaar versiering is opgehangen. Dit kan gedaan worden met borden, slingers, afzetlinten, ballonnen en andere decoraties. Daarnaast is het bij deze leeftijd ook de moeite waard om bij de Sarah en Abraham versiering te kijken. Ontdek het ruime assortiment aan verjaardag versiering per leeftijd en pak uit! 

Rosé goud versiering 

Het is tegenwoordig erg populair om de verjaardag versiering in een specifieke kleur te houden. Verjaardag versiering in rosé goud doet het bijvoorbeeld erg goed! Dit is uiteraard ook niet gek, want de rosé gouden kleur geeft de verjaardag een chique twist. Ben je van plan een glas bubbels te serveren bij binnenkomst? Of ga je uitpakken met een feestelijk driegangen diner? Dan sluiten de rosé gouden decoraties hier zeker bij aan. Bekijk bijvoorbeeld deze rosé gouden deurgordijn van folie of slingers

Neon versiering

Neon of glow party’s zijn helemaal hip. Ben je uitgekeken op de huis-tuin-en-keukenfeestjes? Pak dan uit met verschillende fluorescerende kleuren en blacklight lampen. Een ding is zeker, het feestje wordt zeker niet saai wanneer je aan de slag gaat met de neon versiering. Naast de versiering is het ook een aanrader om je gasten in hetzelfde thema gekleed te laten komen. Dit zorgt voor extra kleur in de ruimte en daarmee ook sfeer! 

Pastel versiering 

Hou je de basis van een verjaardag liever rustig? Of ben je toevallig in de zomer jarig en zoek je versiering die past bij het warme weer? Bekijk dan eens het assortiment pastel versiering. De pastel kleuren geven de verjaardag een rustige en lieflijke sfeer. Ideaal voor een zomers feestje in bijvoorbeeld de tuin! Neem bijvoorbeeld deze feestelijke hoedjes en ballonnen

Verjaardag versiering eenvoudig online bestellen

Op zoek naar versiering voor een verjaardag? Ontdek het uitgebreide assortiment bij Partywinkel. Maak er een themafeest van of maak het gewoon gezellig met slingers en ballonnen.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergenMeer over cookies »