Knallend het jaar uit met confetti

 • Geplaatst op
 • Door Sabine
Knallend het jaar uit met confetti

De hemel zal dit jaar minder kleurrijk verlicht zijn door schitterend vuurwerk. Gelukkig ga je met de confetti kanonnen van Partywinkel.be alsnog knallend het jaar uit. Samen maken wij van deze bijzondere avond alsnog een feestje!

Knallend het jaar uit met confetti

Een hemel verlicht door vuurwerk afgestoken door duizenden mensen uit jouw buurt. Ieder jaar is dit weer een magisch moment waar veel mensen naar uitkijken. Heerlijk knallend het nieuwe jaar in! Het vuurwerkverbod in Nederland lijkt helaas roet in het eten te gooien voor vuurwerkfans. De hemel zal dit jaar minder kleurrijk verlicht zijn door schitterend vuurwerk. Gelukkig ga je met de confetti kanonnen van Partywinkel.be alsnog knallend het jaar uit. Samen maken wij van deze bijzondere avond alsnog een feestje!

Confetti kanonnen

Geen vuurwerk dit jaar? Niet getreurd, met Partywinkel.be ga je alsnog knallend het jaar uit met feestelijke confetti kanonnen. Confetti kanonnen vallen onder categorie F1 vuurwerk, waardoor ze het gehele jaar verkocht mogen worden. Confetti kanonnen vallen dan ook tijdens deze nieuwjaarsviering niet onder het vuurwerkverbod. Compleet met een knal vuur je dit jaar honderden stukjes confetti de lucht in, waardoor de lucht toch voor eventjes weer gekleurd zal zijn.

Jij bepaalt uiteraard welke kleur en hoeveel confetti je afvuurt. Ga je voor klassieke gouden confetti kanonnen of versier je de lucht met allemaal verschillende kleuren confetti? Bij Partywinkel.be vind je confetti kanonnen in verschillende formaten en kleuren. Des te groter het confetti kanon, des te meer confetti. Wat voor confetti kanon haal jij in huis?

Hoe werkt een confetti kanon?

Met behulp van luchtdruk schiet je binnen enkele seconden honderden stukjes confetti de lucht in. Maar, hoe werkt een confetti kanon? Een confetti kanon is gemakkelijk en eenvoudig te gebruiken!

 1. Richt de bovenkant van het kanon schuin naar boven in de gewenste richting, weg van het lichaam.
 2. Draai de onderkant van het kanon in de richting van de pijl.
 3. De confetti schiet uit de bovenkant van het kanon. Het feest kan beginnen!

Let op! Lees voor gebruik altijd de gebruiksaanwijzing. Richt het kanon niet op mensen of dieren en houdt rekening met het plafond en je omgeving. Zorg ervoor dat het confetti kanon afgevuurd wordt door/onder toezicht van een volwassene.

Confetti knallers

Liever iets minder confetti, maar wel een klein feestje voor iedereen in huis? Confetti knallers zijn de perfecte oplossing! Confetti knallers worden ook wel confettibonbons genoemd vanwege hun uiterlijk. Confetti knallers lijken op grote snoepjes, maar ze zijn zeker niet om op te eten! Door hard aan beide uiteinden te trekken, maak je van de ruimte een feestje. Confetti knallers zijn mooi als tafeldecoratie voor een spetterde aanvang of eind van het diner op oudjaarsavond.

Zakjes confetti

Liever geen knal, maar confetti als decoratie? Kies dan voor losse confetti ook wel tafelconfetti genoemd. Losse confetti is te verkrijgen in verschillende formaten en vormen, waarmee je ieder cadeau en elke ruimte een feestelijk tintje geeft. Op oudjaarsavond mag uiteraard de Tafelconfetti Happy New Year of de Tafelconfetti ster niet ontbreken. Veel confetti nodig? Bij Partywinkel.be bestel je confetti ook in zakken van 1 kg. Je kan nooit te veel confetti hebben!

Plastic/folie- of papieren confetti

Je kunt kiezen voor plastic/folie- of papieren confetti, maar wat is het verschil? Wij zetten de voor- en nadelen voor je op een rijtje

            Plastic/folie confetti

 • Confetti gemaakt van plastic/folie.
 • Geeft minder af dan papieren confetti.
 • Minder vaak verkrijgbaar in confetti kanonnen.
  • De confetti kanonnen in de kleuren Parelmoer & lichtroze 18cm van Partywinkel.be bestaan echter wel enkel uit plastic/folie confetti.
 • Minder goed voor het milieu dan papieren confetti. Vergeet de confetti uiteraard niet op te ruimen!

Papieren confetti

 • Gemaakt van papier of karton.
 • Geeft snel af wanneer in contact met water.
 • Beter voor het milieu dan plastic/folie confetti. Vergeet uiteraard deze confetti ook niet op te ruimen!
 • In veel verschillende soorten en maten verkrijgbaar!

Wil je weten uit welk materiaal de confetti bestaat? Lees dan de beschrijvingen bij de producten, zij vertellen je alles wat je moet weten over de confetti van Partywinkel.

Oud & Nieuw confetti Fotoshoot

Wil je de familiefoto’s dit jaar extra speciaal maken? Gebruik confetti! Confetti zorgt voor een feestelijk effect waar geen filter tegenop kan. Bereid de foto’s goed voor door iedereen een handje confetti te geven, waarna iedereen de confetti tegelijkertijd de lucht in gooit voor een feestelijk effect. Uiteraard kan de fotograaf zelf ook een klein beetje confetti voor de lens gooien om dit feestelijke moment extra speciaal vast te leggen.

Tip: Plastic/Folie confetti reflecteert licht en kan zorgen voor een bijzonder effect!  

Deel jouw confetti foto’s met de confetti van Partywinkel.be met ons op Instagram/Facebook en vergeet ons vooral niet te taggen. Wij zijn ontzettend benieuwd naar al jouw feestelijke kiekjes!

Oud & Nieuw versiering

Je maakt jouw nieuwjaarsfeest af met de leukste oud & nieuw versiering. Ook dit jaar mogen de kleuren goud en zilver niet ontbreken. Versier jouw woonkamer met gouden en zilveren slingers en maak het extra feestelijk met Happy New Year Hangdecoratie. Geen inspiratie of snel versiering aanschaffen? Dat kan! Speciaal voor Oud & Nieuw vind je bij Partywinkel.be de leukste Happy New Year Decoratie sets waarmee je al jouw decoratie in een keer in huis haalt. Slingers, touw, spiralen en de leukste Oud & Nieuw decoratie vind je in deze pakketten.

Dit jaar zijn vooral de papieren waaiers, pompons en honeycombs een absolute musthave! Ze zijn ideaal voor aan het plafond en lijken op een eeuwigdurende vuurwerkknal. Met deze feestelijke ballen zal jouw plafond de gehele avond schitteren!

Dolle feestmaanden

Rond de feestdagen worden er ongeveer 28 procent meer pakketten verstuurd in vergelijking met andere maanden. Sinterklaas, Kerst en Oud & Nieuw zorgen voor veel speciale momenten, waarbij cadeautjes en versiering uiteraard niet mogen ontbreken! Heb je al een kijkje genomen tussen onze feestdagen artikelen? Zorg ervoor dat je op tijd bent met bestellen, zodat je zeker weet dat de december feestdagen weer spectaculair worden. Op werkdagen geldt vandaag voor 23:59 uur besteld, morgen naar verwachting in huis.

Let op!

Houdt goed de overheidsinstanties in de gaten die informatie verstrekken over het coronavirus. Zo kun je van de feestdagen op een veilige en verantwoorde manier schitterende en onvergetelijke momenten maken.