Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

21 april 2021

Kom je op mijn kinderfeestje?

De meest magische dag van het gehele jaar is aangebroken. Alle vlaggen mogen uit want jij bent jarig! Als kind droomde je al twee maanden van tevoren over jouw grote dag. Uitvoerig stelde jij jouw perfecte verlanglijstje samen en droomde je over die heerlijk versierde slagroomtaart met een foto van jouw idool erop. Dit wensen wij ieder kind toe!

Voor jou als ouder, verzorger, grootouder of toffe oom is het organiseren van een kinderfeest vaak iets minder ontspannen. De perfecte datum moet geprikt worden rondom de verjaardag van een kind, waarbij de feestdatum niet mag overlappen met een verjaardagsfeest van een vriend of vriendin. Daarnaast moet er een activiteit bedacht worden, een taart en cadeau worden uitgezocht en de uitdeelzakjes mogen natuurlijk niet vergeten worden. Verzorg nu zelf zonder stress het allerleukste kinderfeest met hulp van Partywinkel. Wij van Partywinkel.nl geven jou graag de beste tips en adviezen over het organiseren van het perfecte kinderfeest. Met een klein beetje fantasie, een goed verhaal en de versiering van Partywinkel is ieder kinderfeestje een succes!

Ps: Ik ga niet zeggen wat we gaan doen, maar neem je zwembroek mee!

Thema’s

Een thema geeft extra sfeer en magie aan een kinderfeest. Het is belangrijk dat een kinderfeest aansluit bij de belevingswereld van de jarige en zijn of haar vriendjes. Duik met de kinderen in de wereld van piraten en zeerovers op een echt piratenfeestje met een zoektocht over het strand naar de schat. Of versier samen met de kinderen magische cupcakes geheel verkleed als eenhoorn. Partywinkel biedt een assortiment van meer dan 75 verschillende soorten thema feestjes om jouw feestlocatie om te toveren.

Ga voor mooie ballonnen en slingers in het thema van jouw kinderfeest. Geen zin om veel af te wassen en op te ruimen? Maak gebruik van het brede assortiment aan kartonnen borden, bekers en bestek. Veel van deze artikelen zijn zelfs in het door jou gekozen thema te vinden op Partywinkel.be.

De populairste kinderthema’s van 2021:

Kinderthema’s als prinsessen en piraten lijken tijdloos te zijn. Ieder jaar komen er nieuwe populaire kindertrends bij. De prinsessen zullen ook in 2021 populair blijven door de Frozen films. De jurken van Elsa en Anna en de Frozen versiering zijn een absolute hit! Maar, ook tv-programma’s en andere films zijn een grote hit in 2021: Brandweerman Sam (Fireman Sam), Pokemon, Bing en Mickey Mouse zal je dit jaar veel terug zien. Voor de echte avonturier kan je dit jaar ook weer denken aan dino’s en de jungle. Ga jij dit jaar met jouw kind op avontuur?

Kostuums & accessoires

Een thema komt echt tot leven wanneer je jezelf ook onderdompelt in het thema. Een themafeest met een bijpassende dresscode zorgt voor extra magie! Van unicorn onesies tot een pak van de hulk, voor jong en oud vind je bij Partywinkel het perfecte kostuum. En, vergeet jezelf als volwassenen niet! Maak een prinsessen feestje extra speciaal door als butler verkleed te komen of misschien ben jij als vader wel de prins op het witte paard. Laat de oudere kinderen schrikken op een griezelfeest verkleed als Dracula. Succes gegarandeerd!

Twijfel je of ieder kind nog aan een kostuum kan komen? Zorg voor enkele bijpassende accessoires voor achter de hand zodat ieder kind mee kan doen aan het magische thema!

Uitnodigingen

De kleine gasten nodig je in stijl uit voor het allerleukste kinderfeestje. Zorg ervoor dat de datum groot in alle agenda’s komt te staan. Met behulp van mooie uitnodigingen maak je de kleine gasten al warm voordat het feest begonnen is. Kies uitnodigingen in het thema van het kinderfeest voor extra plezier. Je kan de uitnodigingen zelf door de bijna jarige laten schrijven. De kleinere feestbeesten kunnen met een beetje hulp zelf hun naam stempelen.

Cadeautjes spel

Kinderen zijn al ver van tevoren bezig met het samenstellen van een verlanglijst. Om het geven van de cadeautjes een speciaal moment te laten worden kan je hiervoor een cadeauspel introduceren. Wij van Partywinkel geven je graag enkele tips om het uitpakken nog specialer te maken. Bij een piratenfeest kan je als ouder bijvoorbeeld de cadeautjes in het huis verstoppen waarbij de jarige samen met zijn of haar vriendjes met behulp van een schatkaart de cadeautjes mag gaan zoeken. Hoelang duurt het voordat alle cadeautjes gevonden zijn?

Geen tijd voor een langdurige activiteit, maar wil je het uitpakken van de cadeautjes spannender maken? Vul latex ballonnen met de namen van de gasten, een klein beetje confetti en helium. De jarige kan dan een voor een de ballonnen lek prikken, waarna er een klein feestje aan confetti ontstaat. Valt jouw naam op de grond? Dan mag jij het cadeau geven!

Piñata’s

Snoep, snoep en nog eens snoep. Als kind was je vast ook een zoetekauw. Verras jouw kind met een pinata in een thema naar keuze. Een pinata kan gevuld worden met snoep, maar ook confetti en eventueel kleine cadeautjes. Leuk om de verjaardag mee af te sluiten. Te veel snoep om in een keer op te eten zonder buikpijn? Laat de kinderen hun uitdeelzakjes vullen zodat ze de lekkernijen thuis op kunnen eten.

Uitdeelzakje mee naar huis

Gaan alle kleine gasten alweer naar huis? Wees dan niet getreurd! Met uitdeelzakjes geeft je al jouw kleine gasten een herinnering mee aan het onvergetelijke verjaardagsfeest. Uitdeelzakjes zijn in bijna ieder thema te verkrijgen en een absolute musthave! Wil je het aandenken extra speciaal maken? Maak tijdens het feest met een polaroidcamera met behulp van foto props de allerleukste foto’s. Zeker weten dat je de foto’s in vriendenboekjes tegen zal komen.

Corona maatregelen

Ben je eindelijk jarig, gooit het Coronavirus roet in het eten. Natuurlijk niet! Jouw verjaardag is dit jaar met het Coronavirus gewoon extra speciaal! Het Coronavirus zorgt ervoor dat je nog creatiever moet zijn om je verjaardag op een veilige en leuke manier te vieren. Ga de uitdaging aan, challenge accepted! Let op! Houdt goed de overheidsinstanties die informatie verstrekken over het coronavirus in de gaten. Zo kun je van jouw kinderverjaardag op een veilige en verantwoorde manier een knalfeest maken!