Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

7 maart 2022

Tips voor een disco thema feest

Een swingende avond met een disco feestje thuis

Ben je binnenkort jarig? Of heb je iets anders te vieren? Dan is het een leuk idee om hier een themafeest van te maken. Het organiseren van een themafeest geeft het vieren van een verjaardag of andere gelegenheid een speciale touch. Je hebt eindeloos veel keus uit verschillende thema´s, ook kun je hier je eigen creatieve twist aan gegeven. In deze blog geven wij je inspiratie voor het organiseren van een disco thema feest voor thuis. Ontdek alle tips en tricks voor een swingende en onvergetelijke avond. 

Geen disco feest zonder discobal

Iets wat absoluut niet mag ontbreken op een disco thema feest? De discobal uiteraard! De bol met de opvallende spiegeltjes kennen we dan ook in vele varianten en maten. Ga je voor de ultieme eye catcher? Kies dan voor de grootste discobal en hang hem midden in de kamer op. Je kunt er uiteraard ook voor kiezen om verschillende kleinere discoballen op te hangen, dit geeft ook een ontzettend leuk effect. Waar je uiteindelijk ook voor kiest, de discobal is een ‘must’ om te hebben op een feest.  

Disco versiering

Een verjaardag of andere gelegenheid? De slingers mogen uiteraard niet ontbreken. Om in het disco thema te blijven is het uiteraard de bedoeling dat je slingers hierop aansluiten. Kies bijvoorbeeld voor deze swingende slingers waarop het thema disco duidelijk terug komt. Zorg er voor dat de ruimte waar het feest wordt gehouden op en top is versierd, maar vergeet ook niet de aanloop naar het feest toe. Hang bijvoorbeeld voor het raam of buiten deze letterslinger met disco er op! De genodigden weten direct dat ze bij het goede adres zijn en zitten direct al in de goede disco sfeer. 

Kies je disco outfit 

Als gastvrouw of heer van het themafeest kan een goede outfit uiteraard niet ontbreken. Kies bijvoorbeeld voor een gaaf disco pak of jurk. Ook is het leuk om je gasten te te vragen om zich te verkleden. Om het laagdrempelig te houden kun je communiceren dat naast een volledige outfit accessoires ook welkom zijn. Je hebt bijvoorbeeld al een leuke discobal ketting, oorbellen of armband voor weinig. Verder komen vrouwen met een leuk glitter jurkje ook al een heel eind! Ook kun je er voor kiezen om glow in the dark kettingen in te kopen om vervolgens uit te delen. Zo weet je zeker dat iedereen is stijl is die avond. 

Hapjes en drankjes 

Op een feestje mogen de hapjes en drankjes niet ontbreken. Zorg er hierbij voor dat de tafel waar alles op staat ook in stijl is aangekleed. Je kunt dit al eenvoudig doen door het disco fever tafelkleed te gebruiken. Verder kun je er voor kiezen om het eten in disco fever tafelbakjes te doen en taart te serveren op disco borden. Naast de aankleding is het ook een leuk idee om opvallende hapjes en drankjes te serveren. Denk bijvoorbeeld aan kleurrijke cocktails. Zo weet je zeker dat het thema disco volledig aansluit op alle onderdelen van je themafeest.

Weinig tijd om je voor te bereiden?

Ben je last minute nog op zoek naar de leukste spullen om een themafeest te organiseren? Geen zorgen! Bij Partywinkel bestel je binnen no-time alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijk feest. Voor 23.59 uur besteld? Dan heb je het de volgende dag in huis!