Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

8 april 2020

Verras iemand in deze moeilijke tijd!

Momenteel leven wij met zijn alle in een hele gekke tijd vanwege het Coronavirus, dat zich in een steeds rapper tempo verspreidt over de hele wereld. Veel mensen raken ermee besmet en vooral de oudere bevolkingsgroep is erg kwetsbaar voor dit virus. Hierdoor zitten er momenteel heel veel ouderen opgesloten in verzorgingshuizen voor hun eigen veiligheid. Ze mogen geen contact hebben met de buitenwereld en ook familie en vrienden kunnen dus niet bij ze op bezoek gaan, al is het maar voor even. Veel ouderen voelen zich hierdoor erg eenzaam en verdrietig.

Niet alleen de ouderen, maar ook jongere personen raken besmet met het Coronavirus en zitten momenteel in thuis quarantaine. Ook liggen er veel besmette mensen in het ziekenhuis en ook mogen zij vanwege het virus geen persoonlijk contact hebben met familie en vrienden. Ook deze mensen mogen niet vergeten worden en moeten in deze lastige periode volop gesteund worden. Ook zij mogen namelijk niet de deur uit, omdat de overheid wil voorkomen dat zij andere mensen zullen besmetten met het virus. Naast alle mensen die besmet zijn met het Coronavirus, moeten we ook denken aan alle mensen die een chronische ziekte hebben. Ook deze mensen hebben nu namelijk een hele zware periode die ze mee maken en aangezien ook zij zich thuis moeten isoleren vanwege Coronavirus, omdat ze door hun ziekte erg zwak zijn en dus ook extra kwetsbaar zijn voor dit virus.

Niemand mag in deze donkere periode vergeten worden en hier kun jij samen met Partywinkel wat aan doen! Heb jij een opa, oma, moeder, vader, vriend, vriendin, broer, zus of een kennis die in een verzorgingstehuis, in het ziekenhuis ligt of verplicht thuis zit en wil jij hem of haar verassen? Dan heeft Partywinkel iets leuks voor jou! Wij hebben namelijk een supergroot assortiment aan folie ballonnen, die je bij ons gevuld met helium kunt bestellen. Ook kan je er een kaartje aan laten maken met een speciale tekst voor diegene naar wie je het opstuurt. Zo zorg jij weer voor een glimlach op iemands gezicht en laat je diegene weten dat je aan hem of haar denkt, waarbij de ballon ook nog eens weken blijft hangen.

Ook de jarige moeten wij niet vergeten!

Ook iedereen die jarig is kan momenteel zijn verjaardag niet vieren. Hoe bizar is dit toch? Naast dat dit heel erg gek is, is dit ook super jammer voor de jarige. Ineens kun je je verjaardag niet meer vieren met je vrienden en familie. Ken jij iemand die binnenkort jarig is en wil jij hem of haar op een speciale manier feliciteren? Dan ben jij bij Partywinkel aan het goede adres. Partywinkel heeft namelijk het grootste assortiment verjaardag ballonnen voor jong en oud. Zo hebben we verjaardag ballonnen in thema’s als; Fireman Sam, Mickey Mouse, Bumba en Prinsessen, maar ook met alle leeftijden erop!

Waarmee kunnen de folie ballonnen gevuld worden?

De folie ballonnen kunnen gevuld worden met helium of met lucht. Wanneer je de ballon wilt laten zweven moet deze met helium worden gevuld. De zweeftijd van een folie ballon bedraagt minimaal twee weken. Zo kun je dus lekker lang genieten van de mooie ballon en heb je hier veel langer plezier van, dan een bos bloemen. Mocht je ze met lucht willen vullen dan kan dit uiteraard ook, maar dan zal de ballon alleen niet zweven. Je kunt deze dan met een gewoon rietje opblazen of met een ballonpompje.

Hoe wordt de ballon verzonden?

Allereerst vullen wij de ballon met helium daarna maken wij er een lintje aan vast zodat je de ballon kunt vasthouden. Mocht je ook nog een tekstkaart aan de ballon willen is dit uiteraard geen probleem. Nadat alles gedaan is doen wij de ballon in een doos zodat het een leuke verassing zal zijn. Hierbij kun je er ook voor kiezen om een gewichtje met de ballon mee te bestellen, deze zullen wij dan aan het lintje van de ballon voor je knopen. Hierdoor kan de ballon in ieder geval niet zomaar wegvliegen.

Online bestellen

Doordat je bij Partywinkel alles online vanuit huis kunt bestellen hoef je niet onnodig de deur uit te gaan en verklein je de kans op besmetting met het Coronavirus. Op deze manier kun je supermakkelijk en snel iemand blij maken en diegene laten weten dat je om hem of haar geeft.  Wil je dat de ballon zo snel mogelijk bezorgd wordt? Geen probleem, wanneer je bij Partywinkel voor 23:00 besteld op een werkdag, heb je de ballon de volgende dag al in huis! Daarnaast kun je de bezorging van een ballon ook inplannen, zodat deze bijvoorbeeld volgende week pas bij de ontvanger wordt bezorgd.

Bezorging

Wanneer je pakket bij ons is verstuurd ontvang je per e-mail de Track & Trace code van PostNL met de verwachte levertijd. Mocht je tijdens de bezorging niet thuis zijn, dan zal de bezorger proberen om het pakket bij de buren af te geven. Als de bezorger het pakket niet heeft kunnen afleveren, dan zal die het pakket op het dichtstbijzijnde PostNL afhaalpunt bezorgen. De locatie van het PostNL afhaalpunt kun je zien via de Track & Trace code of op het notificatie briefje van de bezorger.

Vragen over onze folie ballonnen?

Heb je een vraag over onze folie ballonnen? Partywinkel helpt je graag en met alle plezier!  De klantenservice van Partywinkel staat iedere doordeweekse dag voor je klaar tussen 9:00 en 23:59. Je kunt onze klantenservice bellen, e-mailen of Whatsappen. Wat jij zelf fijn vindt!