Vier je vakantie thuis in Hawaii thema

  • Geplaatst op
  • Door Oliwia
Vier je vakantie thuis in Hawaii thema

Met dit warme weer kan iedereen aan niets anders meer denken, dan aan palmbomen, witte bounty stranden, verkoelende zwembaden, de meest lekkere cocktails

Warm welkom = Aloha Kākou

Met dit warme weer kan iedereen aan niets anders meer denken, dan aan palmbomen, witte bounty stranden, verkoelende zwembaden, de meest lekkere cocktails en een intens warme zon. Genoeg reden om een mooi en onvergetelijk tropisch Hawaii Feest te organiseren voor je vrienden en familie. Maar wij horen je al hardop denken, ik ben nog nooit in Hawaii geweest en hoe weet ik nou wat zo’n feest precies inhoudt en waar moet ik allemaal aan denken om dit te kunnen organiseren. Top dat je deze blog dan leest, want wij leggen je dit met alle liefde uit. Om maar te beginnen met: Aloha Kākou!

Met deze groet heet je iedereen een “warm welkom” op jouw Hawaii feest. Waarbij je tegelijkertijd bij iedereen die binnenkomt een Hawaii krans omhangt als symbool van liefde en vriendschap. Op de achtergrond laat je typische Hawaiiaanse nummers klinken, zoals “Somewhere over te rainbow”. Daarnaast kun je alvast de lekkerste cocktails klaarzetten, zodat je deze gelijk kunt uitdelen aan je gasten en iedereen direct in de juiste party mood komt. Daarnaast mogen de versiering en kleding natuurlijk ook niet op ontbreken!

Hawaii Versiering

Bij Hawaii / Tropisch feest zijn de minimale versiering musthaves in ieder geval de opblaasartikelen zoals; flamingo’s, aapjes, papegaaien, vissen, fruit, zonnetjes en palmbomen. Daarnaast kun je de tafels die je gaat gebruiken gelijk omtoveren in Hawaaiiaanse tafels, met verschillende tropische tafelkleden en tafelrokken met gekleurde franjes. Op deze tafels kun je cocktails voor je gasten alvast voorbereiden in look a like kokosnootbekers, hoe gaaf is dat! Naast de drankjes, zijn er ook tropische borden, bakjes en servetten voor de hapjes. Verder kun je jouw ruimte aankleden met Hawaii slingers met afdrukkern erop van hibiscus bloemen , de typische bloem van Hawaii, of met bijvoorbeeld palmbladeren, flamingo’s of fruit. De wanden van de feestruimte kun je gemakkelijk en snel omtoveren tot een bounty strand of Hawaiiaanse bar, dankzij Hawaii wanddecoraties die je direct op iedere muur kunt plakken. De deuropeningen kun je daarnaast omtoveren in een bloemenzee, met een bloemendeurgordijn die je boven de deur bevestigd. Om de versiering verder af te maken, hebben wij ook Hawaiiaanse ballonnen en hangdecoraties beschikbaar met vrolijke flamingo’s erop of palmbladeren. Alle bovenstaande artikelen en nog veel en veel meer, kun je direct bestellen via: https://www.partywinkel.be/themafeesten/hawaii/versiering/

Hawaii kleding

Naast de typische Hawaiiaanse versiering, heb je ook lokale kleding. Voor de vrouwen zijn er ontzettend leuke jurkjes met verschillende bloemenprintjes en Hawaii rokjes. Voor de mannen zijn er onwijs coole Hawaii blouses in ontzettend veel kleuren. Hieronder kan je een top drie zien van de meest verkochte artikelen per item, voor mannen en vrouwen:

Top 3 vrouwen jurken

1. https://www.partywinkel.be/hawaii-kostuum-dames.html

2. https://www.partywinkel.be/hawaii-jurk-rood.html

3. https://www.partywinkel.be/hawaii-blouse-dames-lang.html

Top 3 vrouwenrokjes

1. https://www.partywinkel.be/hawaii-rokje-stro-40cm.html

2. https://www.partywinkel.be/hawaii-rokje-gekleurd-45cm.html

3. https://www.partywinkel.be/hawaii-rokje-bananenblad-40cm.html

Top 3 mannen blouses

1. https://www.partywinkel.be/hawaii-blouse.html

2. https://www.partywinkel.be/hawaii-blouse-bloemen.html

3. https://www.partywinkel.be/hawaii-blouse-geel.html

Hawaii accessoires

Om je Hawaii/ tropische look helemaal af te maken zijn er veel verschillende gave accessoires. Waarbij een strohoed een item is dat je op ieder Hawaii feest terugziet bij zowel mannen als vrouwen; deze zijn in alle vormen, maten en kleuren bij ons beschikbaar. Daarnaast kun je denken aan items als haarbloemen, haarbanden, shotglazen, brillen en natuurlijk om niet te vergeten de bloemen kransen. Met meer dan 70 verschillende Hawaii kransen, in ook nog eens alle mogelijke kleuren, moet er zeker iets voor jou tussen zitten! Daarnaast kunnen vrouwen hun outfit verder opleuken met een kokosnoten of schelpen bh.

Wanneer je de bovenstaande Hawaii versiering, kleding en accessoires met elkaar combineert dan kan het niet anders, dan dat jouw Hawaii Feest één groot succes wordt en dat het HET FEEST zal zijn waar nog jaren over gesproken gaat worden.

Hawaii Cocktails

De top vijf van lekkerste Hawaii cocktails en gelijk een mooie opsomming van drankjes die niet op jouw feest vergeten mogen worden:

1. Mai Tai

2. Piña Colada

3. Bahama

4. Coconut Mojito

5. Blue Hawaiian

Wist je dat…

1. Heel Hawaii uit 137 verschillende eilanden bestaat, waarvan maar 7 bewoond zijn? De 7 bewoonde eilanden zijn: Niihau, Kauai, Maui, Molokai, Lanai, Oahu en Big Island

2. Hawaii tot een van de kleinste staten van de Verenigde Staten behoord?

3. De grootste stad in Hawaii Honolulu is? Dit is ook de hoofdstad van Hawaii.

4. Hawaii een eigen taal heeft? Namelijk Hawaiiaans, hierbij telt het alfabet ook maar 12 letters: a, e, h, i, k, l, m, n, o, p, u, w.

5. Er ook een aantal bekende mensen geboren zijn in Hawaii? Denk hierbij aan Barack Obama, Bruno Mars, Nicole Kidman en Jason Momao.

6. Wist je dat op het eiland Kauai in Hawaii een regel is dat de gebouwen niet hoger mogen zijn dan een palmboom.

7. Er heel veel populaire films op Hawaii zijn opgenomen? Zoals Jurassic World, Jurassic Park, 50 first  dates, Aloha, Pearl Harbor, Tropic Thunder en nog veel meer!

8. Hawaii elk jaar groeit met ongeveer 17 hectare?

9. De grootste vulkaan in Hawaii staat genaamd Mauna Kea? Het heeft een totale hoogte van 10.203  meter gemeten vanaf het laagste punt van zijn voet op de bodem van de Grote Oceaan. De vulkaan        steekt 4207 meter boven de zeespiegel uit.

10. Er veel natuurrampen in Hawaii voorkomen zoals uitbarstingen van vulkanen, orkanen en tsunami’s

11. Er in Hawaii verschillende soorten diersoorten zijn die nergens anders voorkomen? Dit komt          doordat Hawaii heel ver is gelegen van de rest van de wereld.