Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

11 augustus 2021

Wat heb je nodig voor een bruiloft?

De grote dag is in aantocht. Jullie hebben elkaar het ja-woord gegeven en kijken met vreugde uit naar de bruiloft. Toch zal je ook al snel overrompeld worden door wat je allemaal moet regelen. Wat moet er allemaal gebeuren? Waar moet je in hemelsnaam beginnen? Wij helpen je alvast een beetje op weg met deze checklist voor alle bruiloft benodigdheden. Alle spullen die je nodig hebt op een bruiloft vind je hier. Lees snel verder! 

Trouwringen

Als het goed is dit al geregeld. Als je iemand ten huwelijk vraagt wil je natuurlijk gelijk een ring kunnen laten zien. Met een mooie trouwring begint het avontuur, dus daarom staat deze bovenaan het lijstje. Zijn jullie minder traditiegetrouw? Tegenwoordig zijn er tal van andere manieren om je met elkaar te verbinden. Een kettinkje, een armband, of zelfs tatoeages komen steeds vaker voor als alternatief voor de trouwring. 

De bruidstaart

Een bruidstaart bestellen, waar begin je? Het beste is eerst wat inspiratie op te doen om vast een beeld te krijgen wat jij wel en niet wil met een bruidstaart. Wat voor type, welke kleuren en welke smaak willen jullie? Als je een eerste beeld hebt is het verstandig om contact op te nemen met een gespecialiseerde banketbakker. Daarmee bespreek je wat er allemaal nodig is en hoe het er uit moet komen te zien. Hebben jullie al een mooie taart bedacht en zoeken jullie nog leuke, gekke of originele taarttoppers? Kijk dan eens naar onze taartdecoratie!

Trouwkaarten

Met de trouwkaart bepaal je al gelijk de sfeer die je wilt overbrengen. Er zijn tal van creatieve manieren om een trouwkaart helemaal persoonlijk en naar eigen smaak te laten maken. Ook is het belangrijk dat je bedenkt welke informatie en welke tekst je op de trouwkaart wilt laten zetten. Ben je inspiratieloos? Kijk eens op Pinterest naar mooie ideeën en voorbeelden, of laat je adviseren door een ervaren kaartenmaker. 

Het bruidsboeket

Ben je gek op mooie bloemen of vind je het vooral leuk om het boeket over je schouder te gooien? Het bruidsboeket is hoe dan ook een onderdeel dat op geen enkele bruiloft mag ontbreken. Zorg er voor dat het boeket goed bij je outfit past en laat je wederom inspireren door een bloemist die er verstand van heeft. Een mooi boeket maakt het bruidspaar compleet!

Bruiloft decoratie

Voor een feestelijke aankleding is een heleboel nodig. De tafel, de dansvloer, maar ook de taart, alles moet naar eigen smaak en feestelijk worden ingericht. Er zijn een hoop spullen nodig die de bruiloft compleet maken. Kijk voor inspiratie eens naar leuke tafeldecoratieballonnen voor bruiloften, slingers en hangdecoratie. Dit mag allemaal niet ontbreken op deze bijzondere dag! Wil je alle benodigdheden op een rijtje? Kijk dan eens naar onze pagina met alle bruiloft versieringen

Huwelijksbedankjes

Het feest zit er op. Het was een prachtige dag waarvan je hoopt dat iedereen het zich nog lang zal herinneren. Maar hoe doe je dat? Een leuke manier om iedereen te bedanken en een herinnering mee te geven is door leuke huwelijksbedankjes te verzorgen. Een mooi geschenkdoosje met daarin een kleine verrassing, daar worden alle gasten ongetwijfeld vrolijk van. 

Een trouwauto

Wil je in stijl de afscheid nemen van de gasten? Denk dan vast goed na hoe je dat gaat doen. Wat past bij jullie? Een mooie oldtimer, een dure sportwagen, of zijn jullie meer van de fiets? Wat je voorkeur ook is, een leuke manier van vertrekken is zeer de moeite waard om alvast over na te denken. Je kan de meeste voertuigen gewoon huren. Het mag wat kosten, maar een memorabel afscheid van de gasten is natuurlijk wel heel erg leuk. 

Meer leuke trouwdecoratie?

Zoek je inspiratie voor nog meer bruiloft decoratie? Om misschien wel de mooiste dag van je leven perfect aan te kleden mag geen decoratie te veel zijn. Ballonnen, confetti, maar ook hangdecoraties mogen bijvoorbeeld niet ontbreken op deze bijzondere dag. Kijk voor een volledig overzicht  naar al onze bruiloft versieringen!