Thuiswinkelwaarborg
0
webwinkel
0

29 december 2021

Inspiratie tips voor jouw oud en nieuw outfit

De jaarwisseling is een zekerheidje als het gaat om feest vieren. Althans, voor de meesten is alleen thuis zitten tijdens oud en nieuw geen optie! Of je nu zelf een feest geeft of ergens voor bent uitgenodigd: een leuke outfit mag zeker niet ontbreken tijdens oud en nieuw. Zoek je nog een leuke outfit of heb je inspiratie nodig om origineel en feestelijk voor de dag te komen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Lees gauw verder!

Wat zijn leuke oud en nieuw outfits voor heren?

Het hangt natuurlijk helemaal af van het soort feestje waar je naar toe gaat. Chique mag bijvoorbeeld ook tijdens oud en nieuw, maar wij houden meer van feestelijk. Feestelijk, met een kleine knipoog naar chique. Dát is voor velen typische kleding voor tijdens oud en nieuw. En zo ook voor heren! Strikjes en stropdassen, maar ook gouden gilets, bretels en hoedjes zijn uitermate geschikt als onderdeel van een feestelijke outfit voor heren tijdens de jaarwisseling. Zilver en goud zijn bij uitstek geschikte kleuren, gecombineerd met bijvoorbeeld een zwarte blouse of andere zwarte onderkleding. Of wat dacht je van een helemaal gouden disco blouse? Overigens kan je als vrouw ook aardig uit de voeten met deze accessoires. Ga je liever voor iets meer sexy en vrouwelijke oud en nieuw kleding? Kijk dan bijvoorbeeld eens naar glimmende, feestelijke Nieuwjaars jurkjes! 

Feestelijke Nieuwjaars jurkjes voor dames

Leuke jurkjes met nieuwjaar zijn altijd een goed idee. En, net als voor de heren, hoeft het zeker niet te braaf! Een glimmende rode, zilveren of gouden jurk is zonder twijfel een outfit waarmee je de ogen op jouw gericht krijgt. De kans is groot dat je een gouden jurk niet vaak aantrekt door het jaar heen, dus het is fijn als het niet te veel hoeft te kosten. Onze oud en nieuw jurkjes zijn helemaal niet duur, dus voor die ene dag in het jaar een slimme aankoop om toch sexy en feestelijk voor de dag te komen. Wil je echt helemaal in het thema blijven, kies dan voor een happy new year jurkje. Draag je liever geen jurkjes? Ook gouden leggings doen het dan vaak goed als oud en nieuw kleding. Kijk eens naar ons hele oud en nieuw kleding assortiment en laat je verrassen door alle leuke mogelijkheden. 

Kies voor over de top accessoires

Niet is te gek tijdens oud en nieuw! Met leuke, over de top accessoires maak je elke outfit feestelijk en compleet. Als je zelf een feestje geeft is het ook een leuk idee om een aantal accessoires klaar te hebben liggen, om je gasten mee te verrassen. Wat dacht je van een strikje met lampjes erin, of een toffe glitter stropdas? Of zelfs een gouden glitter pruik? Maak er een lekkere gekke jaarwisseling van en kijk eens naar ons hele assortiment van oud en nieuw accessoires, om zo nog meer inspiratie op te doen. 

Nog meer leuke kleding voor de feestdagen?

Ook voor andere feestdagen ben jij Partywinkel aan het juiste adres. Of je nu iets zoekt voor Halloween, Oud en Nieuw, Koningsdag of welke andere feestdag dan ook, wij hebben eindeloos veel leuke kleding en outfits voor de feestdagen. Neem gauw een kijkje! Voor 23.59 uur besteld, morgen in huis.