Haargel

0
Sorteren op:
Geen producten gevonden...

Neon haargel voor tijdens de carnaval

Tijdens de carnaval gaat iedereen zo gek mogelijk verkleed. Neon cosmetica is daar natuurlijk geschikt voor.. De neon haargel van Partywinkel.be is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarmee jij jouw carnavalsoutfit helemaal af kunt maken. Wanneer jij met deze gel onder blacklight komt te staan weet je zeker dat je opvalt en aanspraak krijgt, de gel geeft dan namelijk licht. Met keuze uit zes verschillende kleuren is het uiteraard lastig kiezen, maar kun je wel alle kanten op met jouw haar. Laat die carnaval maar komen!

Combineer de neon cosmetica

Je kunt natuurlijk jouw haargel combineren met je outfit, maar ook kun je andere cosmetica producten aan jouw outfit toevoegen. Wat nou als je hele lichaam ook licht geeft in plaats van alleen jouw haar? Combineer de neon body paint met de neon haargel voor een nog groter effect en laat iedereen weten dat jij aanwezig bent. Tijdens carnaval kan het niet gek genoeg!

Morgen jouw Neon haargel in jouw haren

Als jij vandaag voor 23:00 jouw bestelling hebt afgerond, kun je de gel de volgende dag al in je haar doen. Let er wel op dat in het weekend en tijdens feestdagen deze tijden kunnen afwijken. Voor vragen kun je onze klantenservice van maandag tot en met vrijdag bereiken tot 23:30.