Oogschaduw

1
Sorteren op:
3,25
Op voorraad
Voor 23:59 besteld, morgen bezorgd*

Neon oogschaduw voor carnaval van Partywinkel.be

Met de neon oogschaduw van Partywinkel.be maak jij jouw ogen een waar kleurfestijn. De felle neon kleuren vallen goed op en zorgen ervoor dat jouw oogschaduw on point is. Met keuze uit zeven verschillende kleuren is er de mogelijkheid om jouw oogschaduw te laten matchen met je outfit. Ga je bijvoorbeeld verkleed als brandweervrouw? Zorg dat je opvalt met de rode neon oogschaduw, dan gaat iedereen aan de kant.

Combineer jouw neon cosmetica

Met de neon oogschaduw zorg je ervoor dat jouw ogen opvallen. Dit kan nog meer door ook de eyeliner en mascara van Partywinkel.be  er aan toe te voegen. Carnaval draait natuurlijk om gek verkleden en gezellig doen, daarom kun je er ook voor kiezen om alle neon producten te combineren. Met onder andere de body paint kun jij jouw gehele lichaam voorzien van felle kleuren en ben je klaar voor de carnaval.

Morgen jouw oogschaduw in huis?

Als je vandaag voor 23:00 jouw bestelling hebt afgerond, kun je de neon oogschaduw morgen al op jouw ogen hebben. Door de snelle levering hopen wij dat je nog op tijd bent voor  carnaval. Heb je vragen over het product of over de bestelprocedure? Onze klantenservice zit van maandag tot en met vrijdag tot 23:30 voor jou klaar.