The Flintstones Kostuums

1
Sorteer op:
Aanbieding
18,45 16,95
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen bezorgd*

The Flintstones kostuums van Partywinkel.nl

Ben jij groot fan van The Flintstones? De serie was één van de succesvolste animatieseries aller tijden. De serie uit de steentijd waarin dinosauriërs, pterosauriërs, mammoeten, dodo’s en holbewoners leefden trok veel kijkers. In de serie werd alles uitgebeeld met dierenvellen, stenen en hout. Fred Flintstone is de hoofdrolspeler in deze serie en is een boze man met een hart van goud. Hij woont samen met Wilma, hun dochter Pebbles, de hond Dino en hun kat genaamd Baby Puss. Wil jij tijdens carnaval verkleed als één van deze karakters? Dan ben je bij Partywinkel.nl aan het juiste adres.

Fred Flintstone & Barney Rubble

Fred & Barney zijn naast buren ook beste vrienden. Barney heeft blond haar, is niet zo groot en draagt een bruin dierenvel. Hij is een stuk rustiger dan Fred en is tevens niet zo slim. Hij doet bijna alles wat Fred doet en zij krijgen zelden ruzie. Partywinkel.nl heeft de kostuums van zowel Fred als Barney. Daarom kun jij een keuze uit de twee maken.

Fred Flintstone kostuum niet goed?

Is jouw kostuum niet zoals je had verwacht? Is het veel te groot of iets te klein? Je kunt jouw producten bij ons gratis retourneren. Wij vinden het namelijk belangrijk dat je tevreden bent over jouw producten. Bij vragen kun je van maandag tot en met vrijdag onze klantenservice telefonisch bereiken tot 23:30.