Bestellen & Betaling

Hoe plaats ik een bestelling?

 

1. Zoek het gewenste feestartikel en leg deze door de oranje knop in je winkelwagentje. Klik vervolgens op 'Doorgaan met bestellen'

2. Log in met je account of ga door zonder een account aan te maken. Vul je gegevens in en controleer deze.

3. Kies een gewenste verzend en betaaloptie en rond je bestelling af door op de knop 'Bestelling afrekenen'  te klikken.

 

Betaalmethodes

 

 Betaalmethode        Kosten       
 Mistercash / Bancontant       GRATIS
 KBC GRATIS
 PayPal GRATIS
 Mastercard / Visa GRATIS
 AfterPay Achteraf betalen                                                                            €0,95
 iDeal GRATIS

 

 

Mistercash/Bancontant
Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Online betalen met Bancontact/Mister Cash is veilig en snel.


KBC
De veilige betaalmethode van de grootste bank van België.

 

Paypal
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, je bankrekening of vanaf je PayPal-saldo.

 

Mastercard / Visa
Betaal gemakkelijk en snel met je creditcard. Aan het einde van de maand krijg je de rekening van je aankopen die je tijdens de maand hebt verricht. Je kunt overal ter wereld betalen met een Creditcard, ook bij ons!

 

Afterpay - Achteraf Betalen
AfterPay is de online betaalmethode waarmee je jouw online aankopen ná ontvangst kunt betalen. Je betaalt alleen wat je wilt houden, en je hoeft nooit meer vooruit te betalen. AfterPay stuurt je een factuur per e-mail met standaard een betalingstermijn van 2 weken.

 

iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank.