Bestellen & Betaling

Hoe plaats ik een bestelling?

 

1. Zoek het gewenste feestartikel en leg deze door de oranje knop in je winkelwagentje. Klik vervolgens op 'Doorgaan met bestellen'

2. Log in met je account of ga door zonder een account aan te maken. Vul je gegevens in en controleer deze.

3. Kies een gewenste verzend en betaaloptie en rond je bestelling af door op de knop 'Bestelling afrekenen'  te klikken.

 

Betaalmethodes

 

 Betaalmethode        Kosten       
 iDeal GRATIS
 AfterPay Achteraf betalen €0,95
 PayPal GRATIS
 Creditcard GRATIS
 Mistercash / Bancontant                                                                            GRATIS
 KBC GRATIS
 Belfius GRATIS
 ING HomePay GRATIS
 Bankoverschrijving     GRATIS


iDeal
Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. Je rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van je eigen bank. 


Afterpay - Achteraf Betalen
AfterPay is de online betaalmethode waarmee je jouw online aankopen ná ontvangst kunt betalen. Je betaalt alleen wat je wilt houden, en je hoeft nooit meer vooruit te betalen. AfterPay stuurt je een factuur per e-mail met standaard een betalingstermijn van 2 weken.

 

Paypal
Snel, veilig online betalen? PayPal maakt het mogelijk: geen gedoe met keer op keer creditcardnummers of adresgegevens invullen, je betaalt met je e-mailadres en wachtwoord. Kies zelf hoe je wilt betalen: met een creditcard, je bankrekening of vanaf je PayPal-saldo.


Mastercard / Visa / Maestro / American Express
Betaal gemakkelijk en snel met je creditcard. Aan het einde van de maand krijg je de rekening van je aankopen die je tijdens de maand hebt verricht. Je kunt overal ter wereled betalen met een Creditcard, ook bij ons!


Mistercash/Bancontant
Bancontact/Mister Cash zorgt al sinds 1989 voor een vlot betalingsverkeer en is de Belgische marktleider in elektronische betalingen. Online betalen met Bancontact/Mister Cash is veilig en snel.


KBC
De veilige betaalmethode van de grootste bank van België.


Belfius
Een betrouwbare betaalmethode met al meer dan 1 miljoen Belgische gebruikers.

 

ING HomePay
Een online betaalmethode van de ING Bank in België. Je rekent af via de beveiligde verbinding met HomeBank. De betaling wordt gevalideerd met de betaalkaart en de ING-kaartlezer.

 

Bankoverschrijving
Beschik je niet over internetbankieren en/of kun je niet betalen met iDEAL? Dan is er altijd nog de vertrouwde bankoverschrijving.
Het voordeel van een bankoverschrijving is dat je de betaling volledig zelf in de hand hebt. Het nadeel is echter wel dat een bankoverschrijving vaak een iets langere verwerkingstijd heeft dan bijvoorbeeld een iDEAL-betaling die direct plaatsvindt. Wij adviseren dan ook altijd om, indien mogelijk, te betalen via iDEAL.